PRO Tuomarinkylän esteratsastuskilpailuissa runsas osallistujamäärä

PRO Tuomarinkylä järjesti yhteistyössä Tuomarinkylän ratsastajien kanssa 10.6.2015 esteratsastuskilpailut.  Kilpailut keräsivät runsaasti osallistujia niin Tuomarinkylästä kuin Tuomarinkylän ulkopuolisilta talleilta.

Keskiviikko iltana järjestetyt esteratsastuskilpailut keräsivät yhteensä yli 80 lähtöä, mikä on suuri määrä arki-illan kilpailulle. Kilpailu alkoi kello 18.00 ja viimeinen suoritus ratsastettiin klo 22.30. Illan aikana nähtiin upeita suorituksia ja kilpailun tunnelma oli viileästä ilmasta huolimatta lämmin ja kannustava. Iloinen buffettiväki tarjoili osallistujille makkaraa ja muuta pientä purtavaa. Kannustusjoukkoja ja yleisöä oli saapunut paikalle runsain määrin.  Kilpailijat olivat tyytyväisiä ja useampi ratsastaja kävi kiittämässä järjestäjiä ja toivoikin samalla että vastaavia kilpailuja järjestettäisiin useammin.

PRO Tuomarinkylä kiittää kilpailijoita taustajoukkoineen sekä lukuisia vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jotka mahdollistivat tapahtuman.

Perinteisten kilpailuluokkien lisäksi järjestettiin keppihevoskilpailu. Kuvassa keppihevoskilpailun palkintojenjaossa Saara, Onni ja Ella jotka kaikki kilpailivat samalla Lahja nimisellä keppihevosella.
Matalin kilpailuluokka oli ristikkoluokka, jossa palkittiin kaikki virhepisteittä ratsastaneet ratsukot.

Jätä kommentti