Loistava ehdotus

Hyvät päättäjät, Pro Tuomarinkylän yleiskaava-ehdotus on todella loppuun asti mietitty ja toteutuessaan palvelee kaikkia osapuolia! Tuomarinkylän alue on säilytettävä tuleville sukupolville. Kaupungin nykyinen suunnitelma rikkoo koko miljöön. Uusipelto on säilytettävä ennallaan ja koko kartanoalue. Alue on merkittävä historiallisesti, monien harrastusten aluetta ja virkistyskäytössä kaikkien helsinkiläisten ulottuvilla. Sitä myös käytetään.

Pro Tuomarinkylän ehdotuksessa on otettu tärkeät asiat huomioon, mm. on erittäin järkevää rakentaa Tuusunlantie-lentokenttä -suuntaisesti. Raideliikenne on myös paras sijoittaa Tuusulantie / bussi 560 linjaan. Siis järki käteen. Miksi tuhota hienot alueet? Helsingistä löytyy vielä ´joutomaita´ja poistuvia tehdas- ym. alueita, mitkä voi ensin rakentaa.

Toivon, että alueen ihmisten mielipiteet otetaan huomioon lopulliseen kaavaan ja tehdään sellainen kaikkia tyydyttävä päätös, ettei rakennusvaihe viivästy ja alueen rakennustyöt voidaan aloittaa, jos pakko.