Asta

Minun mielestä Helsingin kaupunki tekee väärin että kaikki viheralueet pitää tuhota. Ei voi olla totta että sukupolville ei jää mitään jäljelle kuin pelkkiä talorivejä. Ei tällaista saa tehdä. POLIITIKOT, JÄRKI ON KADONNUT TEILTÄ KOKONAAN. Ette näe kuin rahan kiilto silmissä ja lähietäälle —. Teillä poliitikoilla jotka olette johtotehtävissä ei ole oikeutta tuhota Helsingin tällaisia alueita kuin …

Lue lisää

Unohtakaa koko homma

Ei mitään ihmeen talo jutskaa tai muuta tyhmää juna hommaa. Pellot on iha hyvii iha silleen miten ne on. Rakentakaa tyhmät talot muualle tai sit älkää rakentako niit. Hirttäkää se idea. Unohtakaa koko homma. Ihmiset ei taho et ratsastus polut lähtee ja et tääl asuis tyyppei kosk tää on hevosten koti. P#### idis.

Kylmää kyytiä lapsille

Viheralueita ei ole liikaa PK-seudulla, so. mahdollisuuksia harrastaa ja yhdistää perheen yhteinen aika luonnonhelmassa. Tuomarinkartanon muutos tekisi mielestäni ison miinuksen varsinkin näin hevosperheellisenä. Ihanat maastoretket ponin kanssa sekä luontoon tutustuminen perheen pienempien kanssa kokisi kovan iskun. Olen täysin vastaan alueen muutosta, jolla nämä upeat puitteet menetettäisiin ja miljöö kärsisi.

Yhteistä omaisuutta

Tuomarinkylän kartanon ympäristö on säilytettävä ennallaan. Ulkoilun, harrastamisen ja kulttuurihistorian kannalta arvokkaat alueet tulee säilyttää kaupunkilaisten käytössä. Aluetta ei tule uhrata asunnoille tai raitioliikenteelle!

Loistava ehdotus

Hyvät päättäjät, Pro Tuomarinkylän yleiskaava-ehdotus on todella loppuun asti mietitty ja toteutuessaan palvelee kaikkia osapuolia! Tuomarinkylän alue on säilytettävä tuleville sukupolville. Kaupungin nykyinen suunnitelma rikkoo koko miljöön. Uusipelto on säilytettävä ennallaan ja koko kartanoalue. Alue on merkittävä historiallisesti, monien harrastusten aluetta ja virkistyskäytössä kaikkien helsinkiläisten ulottuvilla. Sitä myös käytetään. Pro Tuomarinkylän ehdotuksessa on otettu tärkeät asiat huomioon, mm. on erittäin järkevää rakentaa …

Lue lisää

Se on siinä

Kompromissi-ehdotus on HYVÄ! Perustelut: Toteutuessaan se ei rajaisi asukkaita ja virkistys-/kulttuurialueita erilleen toisistaan vaan sulauttaisi suunnitelmat maisemaan optimaalisella tavalla. HYVÄ!

Marko Kempas

Yleiskaava 2050 on asukasmäärältään täysin ylimitoitettu. Kaavoituksessa ei ole huomioitu millään tavalla maankäyttö- ja rakennuslain pykälää, jossa sanotaan, että RKY-merkityt kohteet pitää säästää rakentamiselta. Myöskään kaupunkilaisia ei ole huomioitu kaavan valmistelussa vaikka niin väitetään. Yleiskaava 2050 pitää saattaa uuteen valmisteluun mm. Tuomarinkylän ja Malmin lentokentän osalta! Sekä muiden viheralueiden osalta. Rakentaa voidaan myös ylöspäin!

Stadilainen

Vasta on rakennettu Kehärata, jonka varrella on paljon hyvää tilaa rakentaa asutusta. Säästetään ulkoilu- ja virkistysalueita myös Helsingin sisällä kaupunkilaisten käyttöön!

Tuhoisitteko 225-vuotisen kulttuuriympäristön?

Tuomarinkartanon yleiskaavaehdotus on järjetön suunnitelma, jonka uskon vielä kaatuvan, ennen kuin peruuttamaton tapahtuu. Aluettahan piti kehittää, ei tuhota! Tilaa kyllä on muuallakin, pusikkoa ja peltoa riittää. Tämän ainutlaatuisen miljöön rakentaminen olisi suuri virhe!

Antakaa meidän harrastaa

Myös Helsingissä asuville lapsille ja nuorille olisi turvattava mahdollisuus ratsastusharrastukseen julkisten kulkuvälineiden saavutettavalla etäisyydellä. Jos ratsastuksen harrastajat ajetaan kauas kaupungista, epätasa-arvo vain lisääntyy tyttö- ja naisvaltaisessa lajissa. Vinttikoirakeskus on myös näyttely- ja muiden koiratapahtumien järjestämispaikkana täysin ainutlaatuinen Suomen mittakaavassa. Vaihtoehto ei voi olla siirtää toimintaa jälleen helsinkiläisten tavoittamattomiin. Tiivis asuntorakentaminen ei mitenkään ole sovitettavissa keskelle ratsastusreittejä.