Mitä sinä voit tehdä?

Tutustu tilanteeseen! Pro Tuomarinkylän nettisivuilta ja Facebook-ryhmästä löydät paljon tietoa yleiskaavasta ja sen vaikutuksista Tuomarinkylään.

Lisäksi Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston Laituri-näyttelytilassa (osoite Narinkka 2) voi tutustua yleiskaavaehdotukseen. Yleiskaavaehdotus ja muu valmisteluaineisto on nähtävillä Laiturin lisäksi Virka Infossa (Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11–13). Aineistoihin voi tutustua myös yleiskaavan verkkosivuilla www.yleiskaava.fi.

Seuraa tilannetta ja jaa tietoa! Pidä itsesi ajan tasalla näiden sivujen tai Pro Tuomarinkylän Facebook -ryhmän avulla. Jaa tietoa myös naapureille, ystäville, tuttaville ja kannusta heitäkin toimimaan Tuomarinkylän puolesta. Kannusta kaikkia allekirjoittamaan adressimme. Emme saa muutosta aikaan ilman joukkovoimaa!

Osallistu keskusteluun! Tarjoa napakoita mielipidekirjoituksia pääkaupunkiseudun lehtiin. Jos käytät sosiaalista mediaa, osallistu keskusteluihin ja jaa tietoa esimerkiksi Facebookissa. Lisäksi kaupunkisuunnitteluviraston ylläpitämillä Yleiskaava.fi -sivuilla voi osallistua yleiskaavaa koskeviin keskusteluihin, myös nimimerkillä. Kaavoittajat seuraavat keskustelua ja myös vastaavat heille osoitettuihin suoriin kysymyksiin.

Ota yhteyttä päättäjiin! Kontaktoi Helsingin kaupunginvaltuutettuja ja kerro suoraan päättäjille oma mielipiteesi yleiskaavasta. Kaupunginvaltuutettujen yhteystiedot ovat täällä. Kerro kantasi mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi, faktoilla perustellen. Jos kirjoitat sähköpostia, tuo esiin jo otsikkokentässä, mitä asiasi koskee (esim. ”Mielipiteeni yleiskaavasta Tuomarinkylän osalta”). Säilytä aina ystävällinen ja asiallinen toimintatyyli.

 

Jätä kommentti