Pro Tuomarinkylän ja yleiskaavatoimiston tapaaminen: palautetta ei ole huomioitu

Pro Tuomarinkylän edustajat kävivät tapaamassa yleiskaavapäällikkö Rikhard Mannista, yleiskaava-arkkitehti Marja Piimiestä sekä maisema-arkkitehti  Raisa Kiljunen-Siirolaa kaupunkisuunnitteluvirastossa (KSV) elokuussa. Kuten kokousmuistiosta ilmenee, vaikuttaa hyvin vahvasti siltä, että KSV:ssa ei kaavan jatkotyöstössä ole otettu mitenkään kaupunkilaisten jättämää palautevyöryä huomioon. Koirakeskusta ollaan edelleen siirtämässä lähemmäksi ratsastuskeskusta ja kilpailumaneesin nousu käytännössä estämässä, sillä kisa-aikaiseen tilapäispysäköintiin esim. nurmetettujen peltoaukeiden kautta ei ole tapaamisen perusteella löytymässä kaavallista ratkaisua.

Lue lisää täältä: Pro Tuomarinkylä kaupunkisuunnitteluvirasto 7 8 2015 muistio

2 kommenttia artikkeliin ”Pro Tuomarinkylän ja yleiskaavatoimiston tapaaminen: palautetta ei ole huomioitu”

 1. Hei Liisa, pahoittelut että vastaamme sinulle viiveellä.
  Vaikutelmaksemme tosiaan jäi, että kaupunkilaisten palautteella ei ole ollut juurikaan merkitystä kaavasuunnittelussa. Tämä toki varmistuu vasta kun näemme kaavaehdotuksen, joka asetettaneen nähtäville myöhemmin syksyllä, ehkä loka-marraskuussa. Silloin kaavasta kannattaa jättää uudelleen palautetta kaupungille, ns. muistutus. Mikset myös voisi olla yhteydessä omaan kaupunginvaltuutettuusi ja kysyä hänen mielipidettään Tuomarinkylän alueen kohtalosta kaavassa – aina asialinjalla toki. Myös mielipidekirjoitukset Helsingin alueen lehtiin Tuomarinkylän puolesta ovat paikallaan.

  Pro Tuomarinkylän lausuntotyöryhmä käy taustalla keskustelua poliittisten päättäjien ja virkamiesten kanssa koko ajan. Jaamme tietoa kaava-asian etenemisestä tällä sivustolla sekä Facebook-ryhmässämme. Näitä kanavia kannattaa seurata ja jakaa tietoa kaavatilanteesta myös tutuille. Samoin kannattaa kannustaa mahdollisimman moni ystäviä ja tuttavia jättämään kaavasta muistutus, sitten kun sen aika on.

  Terveisin Anu

  Vastaa
 2. Mitä me voimme nyt tehdä, miten vaikuttaa, miten vedota ? Ei voi olla niin, ettei kansalaisten mielipidettä huomioida Tuomarinkartanon säilyttämiseksi entisellään !!!

  Vastaa

Jätä kommentti