Lehdistötiedote 8.3.2017: Kuntavaaliehdokkaiden kärkeä tentattavana Tuomarinkylässä

Asukkaat haluavat tolkkua Helsingin kaavoitukseen

Pro Tuomarinkylä -liike järjestää koko perheen Vaikuttavan Talviriehan sunnuntaina 12.3.2017 klo 11-15 Tuomarinkylän koirakeskuksessa, Tuomarinkyläntie 1, 00690 Helsinki. Paikalle on kutsuttu Helsingin kuntavaaliehdokkaat tapaamaan äänestäjiä iloisen talviriehapäivän merkeissä. Samalla tapahtuma tarjoaa alueen tulevaisuudesta huolta kantaville tilaisuuden saada tietoa siitä, miten ehdokkaat suhtautuvat Helsingin kiisteltyyn uuteen yleiskaavaan ja sen toteuttamiseen. Tuomarinkylästä lähetettiin kaupungille eniten mielipiteitä ja muistutuksia yleiskaavaa valmisteltaessa.

Kaavoituksesta käytävää keskustelua viritetään paneelikeskustelulla, johon on lupautunut nimekäs joukko kuntapäättäjiä. Panelisteilta halutaan vastauksia ja kannanottoja useisiin yleiskaavan valmistelussa vastausta vaille jääneisiin kysymyksiin. Esimerkiksi siihen, miksi koko pääkaupunkiseutua palveleva poikittaisen joukkoliikenteen yhteys on linjattu maakuntakaavan vastaisesti läpi Tuomarinkylän suojellun kartanomiljöön ja tärkeimpien puisto- ja viheralueiden? Esille halutaan tämän ratkaisun ajajat. Klo 12 alkavaan paneelikeskusteluun osallistuu joukko helsinkiläisen kuntapolitiikan kärkeä:

  • Risto Rautava (kok), kaupunginvaltuutettu, kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtaja
  • Laura Kolbe (kesk), kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen ja pormestariehdokas
  • Jarmo Nieminen (vihr), kaupunginvaltuutettu
  • Björn Månsson (rkp), kaupunginvaltuutettu
  • Sirkku Ingervo (vas ), kaupunginvaltuutettu
  • Tarja Kantola (sdp), varavaltuutettu
  • Anne Vuori (ps), kuntavaaliehdokas

Reilun tunnin paneelikeskustelun vetää toimittaja Leena Pakkanen.

Toimituksenne edustaja on lämpimästi tervetullut osallistumaan tapahtumaamme. Riehan ohjelma on osoitteessa www.tuomarinkyla.com .

Lisätietoja:
Anu Heinonen
puheenjohtaja, Pro Tuomarinkylä
p. 040 723 6279 anuoheinonen@gmail.com

Pro Tuomarinkylä on yhteistyöryhmä, jossa ovat edustettuina Tuomarinkylän ratsastuskeskus, koirakeskus ja alueen asukkaat sekä ulkoilu- ja virkistyskäyttäjät. Liike kannattaa kaupungin kehittämistä ja haluaa tarjota kasvavan ja kehittyvän kaupungin asukkaille monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Lisäksi se haluaa palvella historiallisesti arvokkaan alueen ulkoilijoita ja olla jatkossakin kehittämässä monipuolista virkistysaluetta.

 

Jätä kommentti