Pro Tuomarinkylä virittäytyy kuntavaaleihin – katso ehdokkaiden kannat

Näissä kuntavaaleissa valittava valtuusto tulee päättämään Helsingin uuden yleiskaavan toteutuksesta, kunhan ensiksi selviää, miltä osin kaava saa lainvoiman. Valtuustolla on myös valta jättää kaava toteuttamatta esimerkiksi kiistanalaisimpien alueitten osalta. Tältä Kuntavaalit 2017 -palstalta saat tietoa ehdokkaiden Tuomarinkylän kartanoaluetta koskevista kannoista, so. ketkä ehdokkaista ovat tähän mennessä vastustaneet kartanoalueen peltojen läpi kaavoitettua pikaratikkareittiä ja massiivista asuntorakentamista kartanonmäen kylkeen ja ketkä ovat nyt kyseenalaistamassa nämä yleiskaavan ratkaisut.

Palstallamme olevan Yleiskaava uusiksi -ryhmän linkin kautta saat myös tietoa Helsingin muita arvoalueita puolustavista ehdokkaista. Yleiskaava uusiksi -ryhmään kuuluu yhteensä 35 kaupunginosayhdistystä ja muuta
kansalaisjärjestöä eri puolilta kaupunkia, myös Pro Tuomarinkylä.

Seuraamme aktiivisesti kuntavaalikeskustelua ja kokoamme kuntavaalit -palstallemme vaaleihin liittyvää aineistoa. Seuraa palstaamme ja Facebook-ryhmäämme. Selvitä ehdokkaasi kaavakanta ennen kuin äänestät. Saamme sitä, mitä tilaamme.

Jätä kommentti