Tuomarinkylän kaavatilanne kiinnosti Koiramessuilla

Pro Tuomarinkylä oli mukana Helsingissä 5.-6.12.2015 järjestetyillä Koiramessuilla. Tapahtumaan osallistui 34 000 kävijää ja 16 000 koiraa. Helsingin Koiramessut on yksi suurimmista koiratapahtumista koko Euroopassa.

Tuomarinkylän koirakeskuksen tulevaisuutta uhkaava Helsingin uusi yleiskaava ja etenkin Tuomarinkylän kaavatilanne oli molempina päivinä puheenaiheena Pro Tuomarinkylän osastolla. Kaavaan saattoi tutustua osastolla Pro Tuomarinkylän vapaaehtoisten opastamana sekä karttojen ja lehtiartikkelien avulla. Koirakeskuksen puolesta kerättävään adressiin kertyi pari tuhatta uutta allekirjoitusta. Messukävijät jättivät myös virallisia kirjallisia muistutuksia kunnioitusta herättävän pinon verran. Pro Tuomarinkylä toimittaa nämä muistutukset messuvieraiden puolesta Helsingin kaupungin kirjaamoon.

Muistutusaika yleiskaavaehdotuksesta on parhaillaan meneillään ja päättyy 29.1.2016. Muistutuksen voi laatia vapaamuotoisena mm. Pro Tuomarinkylän verkkosivuilta löytyvien ohjeiden ja lomakkeen avulla.

Pro Tuomarinkylä kiittää Kennelliittoa osastopaikan sponsoroinnista ja kaikkia vapaaehtoistyöntekijöitä arvokkaasta työpanoksesta!

Jätä kommentti